September 25, 2021

25 вересня - Всесвітній день МРІЇ

 


І це чудова нагода, щоб нагадати собі: мріяти важливо у будь-якому віці! Мрія - це шанс реалізувати своє призначення і прожити життя, сповнене пригод.
З цієї нагоди ми уклали ЧЕКЛИСТ УСПІШНОГО МРІЙНИКА. Зберігайте собі, адже з його допомогою можна:
згадати про власні мрії
допомогти своїй дитині навчитись мріяти
Використовуйте за призначенням (або як завгодно))
І вперед, до мрій!
🌻 Згадайте про що ви мріяли дитиною
Саме дитячі мрії - найбільш світлі і не обтяжені практичною складовою. Згадайте якими були ваші мрії, ким ви хотіли бути, чим займатися. Можливо це надихне вас)
🌟 Уявіть, що мрія вже стала дійсністю 🌟
Напишіть такий собі лист-історію про те, як здійснилася ваша заповітна мрія. Спробуйте уявити що ви для цього робили, хто чи що допомагали вам на цьому шляху.
🖍 Намалюйте мрію
Візьміть фарби і просто відпустіть свою фантазію! Малюйте свою мрію так, як відчуєте. Готову роботу прикріпіть на чільному місці - щоб нагадувати собі про важливе.
🆗 Забудьте про НЕ
Психологи стверджують, що ми не сприймаємо негативні частинки. Ми не віримо в себе, якщо часто думаємо, що це нам не під силу.
💹 Зробіть драбину
Намалюйте шлях до своєї мрії, що складається із сходинок. На кожну напишіть етапи того, що ви вже зараз можете зробити для того, щоб стати ближчими до здійснення своєї мрії.
👀 Побачте!
Дошки візуалізації - чудовий спосіб нагадати собі про мрії, бажання та пріоритети. Приділіть час тому, щоб візуалізувати свої мрії! Додайте підписів-мотиваторів, розмалюйте вільний простір як захочете.
💪 Стимули і мотивація
Визначте що може мотивувати вас здійснювати бажане окрім кінцевої мети. Мотивуйте себе маленькими презентами на цьому шляху. Також можна обрати довірену особу, яка час від часу буде цікавитися вашим прогресом і не дасть збитися на манівці.
💛 Отримуйте задоволення! 💛
Перетворіть процес досягнення мрії на гру, додайте приємних ритуалів. Нехай цей шлях буде приємним) І завжди пам'ятайте про те, що чекає вас наприкінці...
А раптом Вам потрібен помічник, що допоможе навчитися мріяти, фантазувати, вигадувати, креативити, скористайтеся виданнями, які свторені для цього!
👉 ДЛЯ ДІТЕЙ:
📗 ТАЄМНЕ ЖИТТЯ ДІВЧАТ - видання для дівчаток, що допоммагає мріяти та діяти, розкрити власні таланти
📗 Ти зможеш!
На шляху до мрії надзвичайно важливо вірити в себе! Це видання допоможе відкрити у собі ресурс, щоб протистояти кпинам чи глузуванню і підкаже як діяти у таких ситуаціях і бути впевненим у собі.
👉 ДЛЯ ДОРОСЛИХ:
📙 Щоденник натхнення та мотивації МОЯ НОВА ІСТОРІЯ - артбук для жінок, що здатен змінити життя через творчість та психологічні практики лише за 15 хвилин на день!
📙 Як бути щасливим.
Прості поради, висловлювання, що надихають, і кумедні жарти, зібрані на сторінках цієї книги, допоможуть зробити ваше життя яскравішим!
Не відкидайте мрії на периферію і не дозвольте зробити це своїм дітям! Адже життя у нас однісіньке-одне...

No comments:

Post a Comment

який сьогодні день?

  який сьогодні день? На перший день він створив вечерю. На двох, при свічках, солодкі коктейлі. Не встиг ще створити палац — мерехтіли в пе...