July 29, 2020

Галицькі смаколики «Під золотою Розою»

                                                                                

  Галицькі смаколики  «Під золотою Розою», що на вул.Староєврейській  37 .

Тут ми  готували з шеф-кухарем Sergii Pozhar рецепти страв галицької кухні, створювали атмосферні фотографії, немов кадри з кінофільму про гурманів. Як готувати квасницю, пікантну мішанку з яськом, кремова лєгуміна з ягодами, паста квасолева з маком, гречаники по –нашому , закуски «авантюрка», десерт «макелик», муштарда власноруч для соусу, халасле, нокидлі з шкварками і капустою, десерт «Шамлої Галушка», мацові булочки,флячки, гумус традиційний, десерт з морозивом з чилі та конфітюром   та інші страви плюс пан Сергій завше нам розповідав цікаві бувальщини про галицьку кулінарію Львова ще до часів війни .

Дуже особливий час для мене!


Їжа – це енергія, яка покращує духовне самопочуття в тій самій мірі, що і фізичне. Приготування страв може бути неабияким задоволенням, та ще й в приємному товаристві!



No comments:

Post a Comment

Пиши вірші так, ніби нещодавно був щасливим

    Пиши вірші так, ніби нещодавно був щасливим, ніби ще пам’ятаєш, як це — любити від початку і до кінця, ніби щойно забігав у холодну квіт...