Галицькі смаколики «Під золотою Розою», що на вул.Староєврейській 37 .
Тут ми готували з шеф-кухарем Sergii Pozhar рецепти страв галицької кухні, створювали
атмосферні фотографії, немов кадри з кінофільму про гурманів. Як готувати
квасницю, пікантну мішанку з яськом, кремова лєгуміна з ягодами, паста
квасолева з маком, гречаники по –нашому , закуски «авантюрка», десерт
«макелик», муштарда власноруч для соусу, халасле, нокидлі з шкварками і капустою,
десерт «Шамлої Галушка», мацові булочки,флячки, гумус традиційний, десерт з
морозивом з чилі та конфітюром та інші страви плюс пан Сергій завше нам
розповідав цікаві бувальщини про галицьку кулінарію Львова ще до часів війни .
Дуже особливий час для мене!
Їжа – це енергія, яка покращує духовне самопочуття в тій самій мірі, що і фізичне. Приготування страв може бути неабияким задоволенням, та ще й в приємному товаристві!
No comments:
Post a Comment